Genom att fylla i formuläret nedan så kan ni i lugn och ro skriva er fråga till oss och så svarar vi så fort vi har möjlighet. Normalt återkommer vi inom 1-2 arbetsdagar.
Genom att klicka så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att fylla i igen eller maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.

Våra tjänster

Besiktningar
Husvagnar ska vanligtvis besiktas vartannat år och är vanligtvis registrerade som släpfordon. Dessa har en totalvikt om högst 750kg. Dock kan vikten överstiga 750kg under förutsättning att dragfordonets och husvagnens sammanlagda totalvikt inte överstiger 3,5 ton. Husvagnar kan även delas in i bromsade och obromsade fordon. En husvagn besiktas för första gången fyra år efter den månad då husvagnen tagits i bruk. Därefter görs löpande besiktning vartannat år, senast två år efter senaste fullständiga kontrollbesiktning. Vi går igenom din husvagn noggrant, -både invändigt och utvändigt i förebyggande syfte så att din vagn sedan ska kunna gå igenom besiktningen så enkelt som möjligt.
Reparationer
Vi kan erbjuda företag eller privatpersoner effektiv och prisvärd service. Vi gör grundläggande reparationer av bland annat husvagnar och släpvagnar och vi har mångårig erfarenhet och kompetens i området.
Försäkringsskador
Vi åtgärdar skador som täcks av er försäkring. Vi kan alla märken och samarbetar med alla försäkringsbolag. Kort sagt, vänd dig till oss om det än gäller husvagn, husbil eller släpvagn, så hjälper vi dig att fixa skadan.
Gasoltest
Vi gör en grundläggande test av gasolanläggningen för att garantera säkerheten i er vagn. Det är livsviktigt att alla delarna fungerar som de ska och vi följer regelverket från AGA när vi ser till att just ert system är i säkert skick.
Elektroniska bromsar
Vi servar och reparerar elektroniska bromsar. Elektroniska bromsar är i många fall överlägsna påskjutsbromsarna. Vi kan lösa detta åt dig!
Denna webbläsare är gammal och behöver uppdateras för att denna sida ska se rätt ut.
Ni kan klicka nedan för att ladda ner senaste versionen av er webbläsare.